Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Thursday, 20 October 2011

Baby Maker

Sya tak pernah laa pulak main game kat fb nie tapi ada satu application/game nie buat Sya tertarik nak main. hahaha.. apa dya?? baby maker laa. mula2 tue tak faham gak mcm mana nak main tapi lama2 faham laa..bukannya susah mcm subjek LAW 3 pun..huhu... bila dah start main game nie memang tak sabar giler nak tunggu apa akan jadi dgn baby yang kita jaga tue..hari2 mesti nak online sebab nak main.

nie laa anak pungut pertama yang Sya jaga dgn penuh kasih syg..hehehe..
Sya bagi dya nama MIA QALESYA..sedap kan?? hikhikhik... nie gambar first dya laa.. tengok laa kerusi kat belakang pun buruk gila lagi....

yg nie Sya tak puas hati sikit.. ada ker patut dya ckp baby Sya dah tumbuh rambut, Sya pun syok giler ahh.. sekali bukak BOTAK laa pulak. sedih der... tengok anak2 org lain semua ada rambut, anak Sya botak licin, dah laa baby girl... warggghhhh.... :(

nie dah ada kemajuan sikit kan.. anak Sya dah tak duduk atas lantai lagi dah.. aku beli carpet cun punya kat dya. tapi muka dya masam sebab Sya tak bagi dya minum susu... hahahaha..

Mia dah boleh berdiri hari nie, so Sya pun beli laa mainan kat dya.. tengok katil dya pun Sya dah tukar yang cantik sikit, cat dinding pun dah baru, ada almari lagi tue....hehehehehe TAPI rambut dya still tak tumbuh jugak.. bengang jugak Sya.. haishhhh... 

Gigi Mia dah tumbuh tapi rambut tak tumbuh jugak.. Sya terus main jugak, nanti Sya pergi salon jer..hehehe..
erm, Sya beli almari baru dekat dya. almari kuning tue Sya rasa mcm buruk jer... bkn mcm, memang buruk pun..huhu..

hahahahahaha..bila cukup jer umur dya utk pergi salon Sya terus buat rambut dya... hahahahha.. comel kan??? lega hati Sya sebab anak Sya tak botak dah..hihihi... anak Sya dah boleh tidur kat single bed skrg nie.. yahoooo....

tengok.. Sya dah kaya sikit, so Sya letak banyak barang dah dekat dya.. katil pun aku tukar bagi cantik sikit.. hehehehe... syg anak laa katakan....

Sya beli baju baru kat Mia sebab dya anak yg baik, senang Sya nak jaga dya.. hahahaha..

Hari nie Sya beli bantal love kat dya sebab Sya tengok mcm comel jer..hihi.. Sya dah mula letak pokok hiasan dlm bilik dya. yelah... bagi dya rajin sikit nanti menguruskan pokok tue. tengok lantai pun Sya bagi yg bru dekat dya.. mahal beb.. :)

jeng..jeng...jeng... anak Sya dah semakin besar..hihihi.. dya dah start pegi sekolah. hari2 Sya hantar dya pergi sekolah. dya dah mula jatuh cinta woo... gatal betul anak Sya nie, tak taw laa ikut perangai sapa..huhu.. :)

okey.. anak Sya dah masuk college.. cepat betul.. tak sampai sebulan Sya jaga dya.. hehehe...
kasut dya tue mahal giler.. haishh...ada sepuluh anak mcm nie, Sya boleh mati tak mkn nasi. Sya letak bunga hiasan baru kat bilik dya... maklumlah dah remaja mesti laa suka bunga2 kan.. :)

THE END.... ending dya mcm nie jer... huhu... sekrg apa yg Sya tertunggu2 dah terjawab akhirnya. Sya pernah tertanya2 apa akan jadi dgn ank nie? sampai bila Sya nak jaga? rupa2nya bila dya dah kwen, dya tinggal Sya... wargghhhhh... geram betul Sya..... tapi seronok jugak main...hahahaha


sekarang Sya dah ada ank angkat
yang kedua pulak..
baby boy.. ADAM DANISH...
hehehehehhe... :)


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

No comments:

Post a Comment

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...