Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Tuesday, 6 December 2011

Siti Nur Fakhira Masrom





Orang cakap, kita tak perlu kenal orang dlm tempoh yang lama utk menjadi rapat, so, it's true. For me, i've found someone that really special for me.. dya dah mcm adik-beradik sya sendiri. Terharu bila dya tak pernah sekali pun rasa kekok walaupun pertama kali datang rumah Sya n family Sya. Dya terima family Sya seadanya walaupun Sya cuma tinggal dekat kampung, tak mcm dya..tinggal di bandar. Mula2 kenal dya, seriously ckp Sya takut sebab muka dya ganas sikit..huhu.. TAPI lepas kenal, dya tak lah seGANAS mukanya.. dya baik..huhu..









Sepanjang tempoh 3 semester study di Merbok, dya lah yang tak pernah give up layan kerenah Sya.. dya tahu setiap masalah Sya, even Sya nak dating pun dya temankan.. sesetengah org mesti tak nak kan teman org dating.. yelahh..takut bosan, tapi dya setia teman Sya.. dya dah mcm bayang2 Sya sendiri..kalau boleh mana dya pergi Sya mesti nak ikut. Kalau bab2 bergaduh rasanya tak pernah kot.. cuma pernah terasa2 hati sikit2 but normal lah kan..hehehe.. nama pun kawan.. tak kan takde nak touching2..huhu..

Walaupun Sya tak pernah pergi rumah Kyra tapi Sya sempat kenal dgn family dya jugak di hujung2 semester.. sangat seronok sebab adik2 Kyra sgt happening.. sumpah rindu dgn diaorang.. walaupun sekejap ajer..tapi ia sangat bermakna buat Sya.

5hb Disember 2011
nie tarikh kteorang g buat clearance.. pada awalnya nak pergi ramai2 tapi akhirnya Kyra sorang ajer yang setia menemani Sya and pegang janji nak pergi buat same2.. pape pun tak kisah lah sebab kita still boleh enjoy kan. Sya harap Kyra hepi dtg Kedah hari tue.. Sya dah cuba yang terbaik utk buat Kyra selesa..  Seronok kan tengok Ombak Rindu, mkn each a cup and dengar "konsert" free... huhuhu..





Seperti biasa, perangai Sya memang gila2 sikit tapi Sya mudah tersentuh.. Sya tak sampai hati nak tengok Kyra balik sebenarnya.. sedih sgt, rasa sayu. Lepas hantar Kyra naik bas, Sya nangis jugak..okey, sekali lagi Sya nangis selepas cuti semester hari tue. "Mr. Muncit a.k.a Doraemon" ckp kat Sya, "jgn laa sedih2..jgn nangis".. lagi laa hati Sya rasa sayu.. Sya tak ckp pape dgn dya walaupun kiteorang jalan same2 sebab Sya takut Sya menangis lagi teruk.. T__T




Buat kyra.. 
Mungkin kita tak jumpa lagi lepas nie,
mungkin kita tak sama tempat study,
mungkin Sya tak selalu mesej Kyra,
atau mungkin Sya tak tahu apa yang terjadi pada Kyra 
semasa Sya tak ada di sisi Kyra,
tapi Sya akan selalu sayang Kyra..
selalu ingat apa yang pernah kita lalui sama2..
terima kasih banyak2 sebab dah jadi sebahagian drpd family Sya,
terima kasih jaga Sya time Sya sakit dahulu,
terima kasih sanggup bersusah senang selama kita study law dulu..
terima kasih sgt2..
jangan lupakan Sya..



As we go on, we remember
all the times we had together,
and as our lives change,
from whatever,
we will still be friends forever..
(^_^)


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

No comments:

Post a Comment

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...