Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Thursday, 12 January 2012

Akhirnya Aku Kecundang


12 JANUARI 2012
tarikh keramat yang tak mungkin Sya lupa dlm hidup nie rasanya,
yer..tarikh Sya gagal..
gagal dalam meneruskan impian sendiri,
Sya tak boleh lagi berangan-angan nak sambung degree in BACHELOR OF LEGAL STUDIES (HONS),
sedih...memang laa sedih..
siapa yang tak sedih kan..
di saat semua kawan-kawan sedang mengejar impian menjadi
doktor, pensyarah, cikgu, lawyer..
tapi Sya masih di sini lagi..
masih berdiri di suatu sudut yang tak mampu nak bawa Sya ke mana-mana..
Mungkin ALLAH telah sediakan sesuatu yang lebih baik utk Sya..
Kawan2 bagi semangat..
cakap supaya sabar, tabah, redha..
tapi Sya cuma mampu dengar dan berterima kasih atas doa kalian yang sentiasa di sisi Sya..
lagipun, orang pernah cakap,
kalau kita nak mengaharapkan pelangi yang cantik,
kita mesti menempuhi hujan dulu kan..
tak kira lah walaupun hujan lebat dan ada ribut sekali pun..
insyaALLAH..
mungkin apa yang akan datang lepas nie adalah yang terbaik..


buat kawan2 yang berjaya sambung
BLS.. gud luck & semoga
kalian menjadi lawyer yang terbaik suatu hari nanti..
(^_^)

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

No comments:

Post a Comment

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...