Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Saturday, 28 January 2012

Weekend dgn Sahabat :)


28 Januari 2012
Seronok keluar hari ni walaupun sangat penat..hari nie sangat best rasanya bila dapat jumpa balik member2 masa sekolah menengah dulu.
member2 yang sama2 berjuang masa PMR dulu, member paling rapat, member yg tggal di asrama tapi lepas tue semua pun keluar asrama jugak...huhuhu..sehati sejiwa kan..kan..??? :p

First2 jumpa terus kteorang serbu pusat karaoke..
pergghhhh..terasa lama gila tak kuar sebab tempat karaoke tue dah berubah wajah dah.
mula2 nyanyi satu jam, tak cukup lepas tue, tambah lagi satu jam. melalak sakan laa hari tue, sampai bila keluar pun suara mcm takda. Wani terus ckp dya sakit kepala sebab nyanyi banyak sgt, eja plak ckp telinga jadi bengang jer bila keluar..hahaha.. tue laa penangan nyanyi sampai tak ingat dunia. Bila nyanyi balik lagu2 time sekolah dulu, teringat laa event2 masa berlaku kat sekolah dulu.
Paling best sebab nyanyi balik lagu2 koir dulu mcm "Top of the World " dan jgak "Hero".

Lepas dah penat2 melalak mesti laa lapar kan. seronok mkn sambil tanya pasal perkembangan hidup masing2 dan tanya tentang member2 yang dah lama tak dengar khabar sbab masing2 dah ada life sendiri kan. Mkn free sebab Akhmal belanjaa..hoho... terharuu :D

J1 tempat duduk eja, tapi Eja dah amek tiket tue..huhu...

Wani teringin nak tengok cerita Sumpahan Kum Kum..
Sya dah laa penakut, tak berani nak tengok cerita2 seram nie, tapi memandangkan
bukan selalu nak keluar, Sya pun on je lahh..
Sya siap bagi syarat lagi..
Syaratnya, Sya kena dduk d tengah2 antara Wani dgn Eja,..ahahaha..
tak sanggup laa nak dduk kat tepi, takut ada hantu..
kalau nak dduk sebelah lagi plak, takut ada lelaki ke kat sebelah..
kang Sya terpeluk laki tue, naya jaaaa..huhuhu..
Cerita nie menakutkan laa jgak, tapi banyak scene yang memeranjatkan, apa lagi menjerit2 la Sya dgn Eja. Wani pulak dok gelak2 jaa sampai Sya dgn Eja dah naik konfius,
kami tengok cerita Seram ker cerita kelakar??? hehehe..
Tapi rasanya Sya yang menjerit paling teruk,
sampai nak sembunyi belakang Eja dah..huhu..
Dah habis cerita cepat2 kami keluar takut org tengok sape yg menjerit kuat tadi..hehe..
(^_^)



Nie lah kawan2 Sya..Wani n Eja comel kan...^_^


Rasa singkat je kami jumpa semalam, tak puas lagi rasanya..
Tapi Alhamdulillah..
Sya rasa, kami masih sama mcm dulu lagi..
perangai kami, cara kami bercakap.. still sama..
sikit pun tak rasa kekok,
mungkin sebab kami sgt rapat dulu, jadi ikatan tue still utuh lagi..
walaupun kami duduk dlm bidang yang berbeza dan terpisah sejak habis PMR lagi,
at least kami masih lagi sama, tak berubah dan masih ingat mengingati..
Thank You ALLAH for sending me such a great friends for me..

Eja & Wani..
harap persahabatan kita kekal sampai
akhir hayat kita (^_^)


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

No comments:

Post a Comment

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...