Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Wednesday, 25 January 2012

Sya masih sama seperti dulu


Kadang-kadang mungkin kita tak sedar yang dalam hidup nie manusia pasti berubah. Sama ada sedikit atau banyak, manusia pasti berubah. sama ada dari positif ke negati atau sebaliknya, manusia pasti berubah. Kadang-kadang Sya takut kawan-kawan Sya yang sudah lama tak berhubung atau sudah lama tak berjumpa terasa hati atau fikir yang Sya dah berubah. Sya masih Sya yang dulu.Walaupun mcm tue, Sya sentiasa ikuti perkembangan diaorang dari semasa ke semasa. Cuma kadang2 Sya jadi segan bila sahabat baik sendiri, tak pernah bertegur sapa dgn Sya. Bila Sya cuba nak rapatkan diri dgn dya, dya mcm endah tak endah sahaja. Sya sayang semua kawan-kawan Sya.
Tak mungkin Sya lupa kawan2 yang pernah bantu Sya waktu Sya jatuh, kawan2 yang pernah menangis dgn Sya, kawan-kawan yang banyak buat Sya belajar tentang erti sebuah kehidupan. terima kasih kawan-kawan..
kita mungkin tak selalu contact,
tapi bila-bila korang perlukan Sya,
Sya pasti ada utk korang semua..
sebab Sya syg kawan2 Sya

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

No comments:

Post a Comment

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...