Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Monday, 5 March 2012

Tempat Baru


Serius sedih gila kat sini. rasa sorang2 sangat sebab tak ada kawan.
YES. TAK ADA KAWAN.
Nak pegi kelas semua susah, nak cari kelas lagi..
ada org ckp kena berdikari.. betul, memang kita kena berdikari,
tak boleh nak harapkan kwn sangat TAPI
at least ada laa teman nak g kelas kan..
jauh sioottttttt kelas..
selagi tak panjat 90 tangga berbumbung biru yang comel lote 2..
takda maknanya nak sampai kat fakulti..
tue baru nak sampai fakulti, belum nak cari kelas lagi.. 
dah laa dari kolej pun kena naik tangga, bukit semua..
nasib baik kolej ade LIF..
ALHAMDULILLAH...

Tak tahu mcm mana Sya nak mulakan hidup kat sini..
tak tahu mcm mana nak survive kat sini selama 3 tahun nanti..!!!
owh.. sangat rindu merbok..
yer..sangat RINDU MERBOK..
sebab Merbok kecik aje, semua tempat dekat..
kat sini semua jauh2..
sakit kaki taw tak kena jalan :(
kalau boleh kurus takpe gak..
nanti CUN sket.. hohohoh..

Kolej takda masalah sebab sangat selesa laa
satu bilik 2 orang..
memang la heaven gila..!!
luas lak tue berbanding kwn2 yang satu bilik 4 orang,
bilik 4 orang sempit dan takda ruang nak bergolek2 di bawah..
huhuhuh...

Entah lah.. semoga semuanya baik2 sahaja..
sedih laa jugak dok kat sini sorang2 jaa rasa..
family plak jauh..
seriously rasa tertekan gak laa..
asyik nangis jer dlm bilik..
kesian roomate kena tahan dengar Sya menangis..huhu..
selama hidup di dunia nie selama 20 tahun,
ni lah kali pertama dok jauh dgn family..
KALI PERTAMA okey..
rasa mcm nak hentak kepala kat dinding jew..
haishhh..!!!

SHAH ALAM..!!
please be nice for me..!!!!!!!

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

No comments:

Post a Comment

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...