Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Sunday, 21 October 2012

Kelantan Vs ATM


Apa kaitan Kelantan dan ATM dengan Sya??
asal kelantan ker?
atau boyfren tentera??
jawapannya memang takda kaitan pun..KAH KAH KAH..
tapi Sya berpeluang tengok Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2012 kat stadium Shah Alam semalam..
first time kot.. Yes, FIRST TIME..
sebelum nie tengok kat TV jek dengan ayah n adik..
tapi kali nie boleh tengok secara live..
( a special thanks dedicate to that person )
sebenarnya tak ingat pun semalam ada bola..
maklumlah bukan ada team Kedah pun,
so tak berapa nak prihatin sgt..hihihi..
masa nak keluar makan tu dah rasa pelik dah kenapa ramai orang pakai baju merah??
hari merah sedunia ker apa??
kebetulan Sya pun pakai baju merah..haishh =.='
rupa-rupanya ada final Piala Malaysia..
okey..teruja laa jugak boleh tengok situasi kat dalam stadium..
meriah..SANGAT meriah..
Kelantan dengan penyokong yang sgt ramai..
rasanya 70% adalah penyokong Kelantan..
i think those fans that always supporting them is the strength behind their success..
because a good supporters will always believe their player's ability and pray for them..
ATM pulak dengan muzik diaorg yang best,
walaupun jumlah penyokong sedikit tapi still boleh nampak lah semangat diaorg tu..
tetap setia bagi sokongan hingga saat-saat terakhir..thumbs up!
Sya tak rasa apa-apa sangat sebab bukan team Kedah yang lawan...
so tak laa berdebar pun mcm ORANG TU sampai berpeluh-peluh 
dan diam tak berkata apa-apa.. HAHAHA.. :P
kesian..serius kesian tengok muka cuak dia..
kalau kalah semalam mesti meraung-raung lah tu.. hohoho..
Sya sokong ATM sebab ramai pakwe hensem dalam tu..
hahaha..tipu jer.. tak sokong mana-mana pun..
saja suka-suka menjerit, release kan tension pagi tadi..
maklumlah Sya kan suka menjerit..peace!

Nampaknya peluru tentera tak dapat nak menewaskan kijang,
barangkali peluru kapur diaorg pakai semalam..hehe..juz kidding..
pape pun congrats to both team bcoz you have shown the best performance :)



It must be really amazing if i have the chance to see my team there.

just wish..one fine day..who knows.. :)

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

No comments:

Post a Comment

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...