Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Friday, 12 October 2012

Mid-sem Test




minggu-minggu yang banyak assignment, presentation dengan test betul-betul menguji kesabaran hati. Alahai penatnya kena menghadap nota-nota management dengan industrial relation bagai.. serious rasa macam nak muntah bila dah terlalu menghafal. roomate ckp " Sya study test mcm nak study final exam ".. huh! sentap! yeker?? tak sedar pun...huhu.. okey, dari sudut positif sya memang study bagai nak mati k.. ( mak ngan ayah mesti bangga nie ) KAH KAH KAH.. tipu jek.. tak laa sampai nak mati tu..CUMA nak tebus kesilapan last sem sebab test dapat markah yang sangat teruk sebab TAK STUDY..bukan tak study..yang lebih tepat lagi.. jiwa tengah berkecamuk dan tak tenang..asyik menangis je..mana nak studynya..hermm.. it's okay.. what past is past k :)

Presentation??..okey, baru teringat nak cerita sal presentation management hari tue.. takut beb! TAKUT! sebab kena present depan Miss Farah Murni Merican ( sedap kan nama lecturer kite ) hehehehe.. sya dah laa nervous bila present kat depan..memang laa rasa mcm nak tercabut jantung nie..haishh.. TAPI bila habis presentation kwn sya ckp :

 " ko present tak boleh lagi comel ker? "
"ko suke eh present kat depan sambil tersenyum2 "
" serius ko cakap dgn kteorang lagi kuat drpd time ko present "

What??? seriously?? serius weyh.. Sya rasa mcm Sya dah kuatkan suara Sya masa present tu.. tapi mcm mana leh perlahan pulak ea?? haishh..konfius2... Sya kan memang suka senyum.. Sya senyum bila present utk hilangkan rasa gugup Sya.. Zira dgn Opy muka tegang jek..lagi ahh Sya cuak..so baik SENYUM.. hahaha :) rasa kelakar gile bile Syaz dgn Ijat asyik bahan cara Sya buat presentation... *harap2 markah pun boleh senyum gak lah..huhu..


GUD LUCK FOR THIS COMING QMT TEST..!!


Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

No comments:

Post a Comment

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...