Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Saturday, 13 October 2012

Tangga?




Tangga?? Eskalator??
woahhhh..seriously allergic dengan tangga sekarang..!!
Teringat..masa last sem, kwn Sya.. kyra yang jatuh tangga masa kat kem PBSM.. cara dia jatuh memang laa kelakar sebab benda tu berlaku depan mata Sya dan Sya pulak yang panik lepas tu tanya dia okey ke tak..TAPI slumber jek dia cakap tak sakit. ish! geram betul..nak kontrol ayu lah tu..padahal sakit..huhuhuhu..

Semalam.
Yer SEMALAM..
13 OKTOBER 2012..!!
perghhh..
i won't forget this date..
alahai..jatuh tangga kat eskalator yang tiba2 bergerak..
automatic escalator rupanya..
Sya nak turun, tangga tu nak naik..
tengah sedap2 turun tangga tiba2 rasa macam hilang keseimbangan,
"eh, kenapa pulak ni? "
sempat lagi Sya bermonolog time tu..
tapi tiba2..
gedebuk!!
amek kau..sakit wooo..
kaki sya tergelincir dan jatuh..
masa tu tak fikir malu ke apa dah..yang terfikir cuma kaki Sya sebab rasa sakit sangat.
dalam kepala otak dah fikir bukan2..kalau PATAH mcm mana?? sebab SAKIT sangat-sangat..
tak boleh nak bangun lah kiranya..sampai kena ada orang angkat baru Sya nak bergerak..
time tu tak boleh nak fikir apa..
mula-mula ingat nak kontrol tak sakit mcm Kyra..tapi tak boleh,
air mata nie laju jer turun sebab dah sakit sangat..
kalau kat rumah, mahu Sya meraung-raung kat situ gak..
nasib baik la ada orang caring nak tolong letak ubat bagai..
sejuk sikit hati daripada meraung-raung tak boleh nak jalan..
*THANKS AWAK!*

Bagi Sya bahaya lah automatic eskalator kat Shopping Complex nie.. sebab they didn't provide the sign or any symbol to shows that escalator up or down.. seriously, it's very dangerous! they should at least provide the arrow so that people will know... safety precaution THAT shopping complex was low.. seriously LOW..!


i couldn't imagine if there is a kid around there..OMG..



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

No comments:

Post a Comment

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...