Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Monday, 5 November 2012

PrinceSs ComeL

Orang cakap...
Dia susah nak senyum,
Muka dia sangat psycho,
Dia macam gangster,
kalau tengok dia rasa cam nak cakap,
"muka cam mintak penampar jek.!"
TAPI
sebenarnya disebalik semua tu,
senyuman dia SANGAT manis,
telatah dia sangat comel,
disebalik gangster tu,
tersembunyi sifat kewanitaan,
dia pandai buat kek yang sedap,
dia selalu main game yang comel-comel,
dia suka dengar lagu korea,
dia memang layan cerita korea yang sangat sweet like candy..
tu lah kawan sya..
NURUL IZZATI MAT ARIS..

okey, hari ni Sya nak bagitahu satu DUNIA
yang hari ni ulang tahun kelahiran Dia..!!!
hehehehehe....
*jangan marah yer Ijat*
tahniah..sebab sekarang level umur kita dah sama..sweet 20.. 
err..sweet ker??...KAH KAH KAH..
kalau tengok Ijat macam tak percaya umur dah 20 sebab BABYFACE lah katakan..haha..
tapi comel laa JUGAK... :P
sorry kalau Sya bukan kawan yang baik,
dan tak tahu apa yang Ijat suka,
tapi harapnya kita boleh bersahabat sampai akhir hayat kita..


"..Buatmu Mawar yang aku kasihi,
semoga dirimu sentiasa dalam lindungan Rahmat Illahi,
jua semoga dipanjangkan umur ke arah kesempurnaan,
dilimpahkan nikmat kesihatan,
dimurahkan rezeki yang penuh keberkatan,
serta sentiasa di dalam keimanan dan ketaqwaan.."

hehehe..suweet tak Ijat?? suweet kan.. hahaha.. *perasan jek*
Hepi Birthday Ijat.. semoga hari jadi kali nie membawa seribu kebahagiaan buat Ijat. Walaupun kita baru jek kenal tapi rasa macam dah lama kenal. mungkin sebab banyak benda kita buat sama-sama kan..sebab tu rasa selalu dekat.. :) 
SARANGHAE..!

You & Me

In soft gleaming night of stars,May all your dreams come true.May every star of every night,Bring love and joy to you.Happy Birthday to you.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

2 comments:

  1. Kerek gila senyuman dia. Nasib baik comel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..susah nak senyum sebab senyuman dia mahal sgt.. :)

      Delete

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...