Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Thursday, 20 December 2012

20/12/2012


Kyra Punya ni:)

20/12/2012
tadaaaaa..!!
hari nie hari Sya bertunang!! Eh! tipu jek..kehkehkeh..
hari ni sebenarnya ada orang propose Sya jadik bakal isteri..
lalalalala..TIPU jugak :)
sebenarnya hari nie boleh consider sebagai special laa jugak..
okey..bukan agak special tapi MEMANG special ea..
hari ni besday si kembar. okey Sya taw mesti ramai yang cakap bila masa Sya ada kembar kan..
ahhh..peduli apa..yang penting dia memang kembar Sya..
asyik nak melekat jek..walaupun dah cuba dipisahkan oleh ramai orang..ngehhhh~~~

tapi yang tak best hari nie sebab tak boleh nak terjah bilik dia tengah2 malam sebab tertidor..
ni semua penangan 3 test dalam satu hari.. sebab tu lah jadi mcm nie..
mula2 bukan main semangat balut coklat untuk dia sebab nak kasi tepat jam 12.00 tengah malam..
excitednya!! tak sabar nak tunggu..nak gelak kat dia bila muka penuh bedak (niat jahat tu, nak gelak kat dia..hahahaha )
tup! tup!..
bila bukak je mata,
"eh,kenaa dah gelap semua nie??"
Sya tengok jam..
3.00 a.m
"What???!!!!"
gila sumpah kecewa sebab tak boleh nak mandikan dia dengan bedak..
nak tunggu tahun depan lambat lagi woooo..
mahu tak sedih..
time tu memang rasa nak buat kerja gila dengan terjah bilik dia jugak..
tapi bila fikir-fikir balik,
kang roomate2 dia terkejut pulak..
yelah..pukul 3 pagi nak ketuk2 pintu bilik..
haishhhh...

Kyra buat muka bengang dgn Sya sebab Sya gila kamera..hehehe :)

Kyra...
sorry sebab lambat wish.. :(
pukul 6 pagi baru boleh wish (dah lambat taw tak..!!)
hemm...nak cakap apa lagi ehh??
kyra hebat,
kyra baik,
kyra comel,
kyra sporting,
kyra hot...
hehehehe..semua pun boleh.. :)
semoga hari jadi kali nie membawa seribu kegembiraan buat kyra okey. semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, dilimpahkan kasih sayang, mendapat keberkatan di sisiNYA..
terima kasih sebab dah jadi sahabat yang baik untuk Sya..
terima kasih sebab dah jadi sahabat yang memahami Sya,
sahabat yang selalu ada bila Sya ada benda nak cakap..
Sya sayang kyra sangat-sangat..
harap2 kita boleh bersahabat sampai ke syurga..
May ALLAH bless you dear :)

kembar..sama tak?? sama tak?? huhu
you are another year older and you haven't changed a bit. That's great because you are perfect just the way you are. Happy Birthday.

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

2 comments:

  1. nak ngorat kawan sya boleh..?
    saya suka sgt ngan dia.
    :) dear cik montel,
    happy belated birthday..
    -mok-

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh..tapi jaga dia baik2 eh.. sebab sya syg dia.. jgn sakitkan hati dia. dia mungkin nampak tabah, tapi sebenarnya hati lembut..mudah terusik :)

      Delete

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...