Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Sunday, 28 April 2013

Mohamad al Adam Hamizan Mohamad al Hafiz


Hye semua..!
Hari ni nak kenalkan buah hati baru Sya.. hehehe.. dah lama dah Sya tunggu dia datang, finally, tanggal 27 April 2013 baru lah dia hadir. Alhamdulillah..rasa bersyukur dan seronok sangat-sangat. tak boleh nak gambarkan dengan kata-kata. haha..over pulak kan.
Actually, kakak Sya dah selamat lahirkan baby boy yang sempurna sifat dan dalam keadaan yang baik. Alhamdulillah, kakak dan baby kedua-duanya dalam keadaan sihat sahaja :)
tahniah kepada kakak Sya kerana dah jadi seorang yang bergelar ibu.
moga kehadiran baby boy yang comel ni, mampu menceriakan lagi rumah tangga anda dan suami tercinta <3



Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

No comments:

Post a Comment

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...