Assalamualaikum & selamat datang ke ruangan Sya MunCit..Ini kisah hidup Sya, suka duka dalam mengejar impian,suka duka dalam persahabatan & percintaan..semoga hari kita sentiasa indah (^_^)

Thursday, 22 August 2013

Bungkusan Misteri

Hye Semua...!!
Beeee Dooo...Beee Dooo...!!!
saki baki cuti sedang dihabiskan dengan rutin harian yang biasa..
jaga kedai like a boss, makan makan makan dan makan, tidor tidor tidor tidor dan tidor lagiii, main game buat kek, buat rumah, buat donut, buat tak taw..#eh haha, bangun lambat lepas tu kena marah dengan mak, bergaduh dengan adik sebab berebut remote control..hoho..dan jugak ditinggalkan tanpa berita ..oppsss! *lebih pulak.. :P

Tapi pagi ni ada kiriman bungkusan misteri.. :O
nasib baik takda sakit jantung, kalau tak dah lama Sya "jalan"..
Ayah ketuk pintu bilik dan Sya dengan rasa malas pun bangun lah...
jeng! jengg! jengg!!! ayah hulur sekotak bungkusan..
soalan pertama Sya tanya
"Apa ni??"
ayah pun jawab :
"Mana ayah taww.."
eh..betul jugak kan..
dengan mata separa celik..tengok la kotak tu..
tenung lama-lama konon boleh scan tengok apa ada..puiii!! haha
Okey..bukak lah dengan rakus..
takda nama pengirim..nama Sya jek kat situ...
huhh..suspenn...


Sya pun keluar la bilik..takut pulak nak bukak sorangsorang..
tanya ayah lagi sekali,
"..siapa hantar ni..?"
ayah pun jawab..
"tak taww..ada beli apa-apa kot.."
hohoho..suspen2..mana Sya ada beli apaapa..
Sya pun bukak lah satu2...
bila bukak jew bungkusan tu..
eh2...kotak hadiahhh!!
yahooooo..!!! dapat hadiahhhhh :)
*jogetjoget
ermm..jap2..hari ni berapa hari bulan?
bukan harijadi Sya dah lama lepas kew??
*konfiusss...


Abang Sya cakap..
"bukak laa...ntahntah ada bom.."
choyyyyy mulut..hahaha..
tapi kotak dia ringan..
mak Sya cakap..
"anak bear lagi ka tu??"
tak taw la...
last-last keluar lah jugak barang "misteri" sangat tu..
hehehehehehe...

TADAAAAA..!!!!


dapat tiga ekor anak angkat..haha..
gila comel..
beeee dooo..!! beee dooo!!
dapat paaapoyyyyyy..!! 
siapa tak sukaaa :)
buat kawan Sya yang kasi hadiah ni..
thank you!
terima kasih!
syukran!
Arigato..!!
XieXie!!

Minnion!! :)

P/s : Alhamdulillah..
syukur masih ada sahabat yang
sentiasa membahagiakan :)
moga ALLAH berkati hidupnya selalu..

Terima Kasih Kerana Sudi Membaca..Sila Tinggalkan Komen Anda :)

No comments:

Post a Comment

Kindly drop your comment here :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...